UA-37240160-1

Voor en na

Nieuw leven in Joke’s kapsel

Joke: Ik ben tevreden met het nieuwe kapsel. Het is wel effe wennen, want mijn haar was nog nooit zo kort. Ook mijn man en kinderen vinden het mooi. Kapper Gert: Het kapsel vanjoke was nogal braaf en futloos. Ik heb er leven ingebracht met een nieuwe kleur: een basis in cappuccino-ldeur, opgewerkt met lichtgeldeurde […]

Lees verder»

Ik zie er nu jonger uit

Godelieve: Ik was heel zenuwachtig maar uiteindelijk heb ik Gert volledig laten doen. En ik ben enor[...]

Lees verder»

Oei, da’s rood! Maar wel mooi!

Mia: Super! Eerst dacht ik: oei, zo rood! Maar ondertussen ben ik er al aan gewend en ben ik echt co[...]

Lees verder»

Krullen verdwijnen na 40 jaar

Yolanda: De kapper kreeg carte blanche. Yolanda heeft al haar hele leven krullen en dus is dit korte[...]

Lees verder»

Ik was toe aan verandering

Conny: Ik was echt toe aan een nieuwe look. De kapper kreeg als richtlijn om er geen jongenskopje va[...]

Lees verder»
Page 1 of 212