Wie is Zenn?

Hairdresser Zenn is een trendy dames- heren en kinderkapsalon gelegen in Spalbeek, een deelgemeente van Hasselt met als zaakvoerder Deferm Gert.

Het Zenn team

Geschiedenis

Ik heb altijd geweten dat ik kapper zou worden. Na m’n opleiding heb ik stage genoten bij Jasques Dessange in Hasselt. Het was een strenge  maar goede leerschool, streng omdat alles perfect moest zijn. Hier pluk ik nu nog steeds de vruchten van!

Later ging ik in bijberoep van start bij mijn thuis. Ik combineerde dit met mijn werkdagen in Hasselt en al vlug liep de agenda vol, tot zelfs ’s zondags.
Toen ik in Spalbeek een pand te huur zag staan had ik besloten volledig zelfstandig te werken en werd Hairdresser Zenn een feit.

Na 12 jaar werd ook dit te klein voor mijn ideeën, en bouwden we een beetje verder in de Spalbeekstraat 19 een nieuwe zaak. We beschikken nu over een ruimte voor dames en heren en op de benedenverdieping een heus kinderkapsalon met alles erop en eraan. Na 9 jaar hebben we opnieuw uitgebreid. Zo blijven we maar groeien, mede door mijn fantastische collega’s die me iedere dag bijstaan.

Enkele jaren geleden ben ik in zee gegaan met een tof kappersproduct en zo kreeg ik de kans om heel veel product ervaring op te doen. Mijn opdracht bestond erin om andere kappers en kapsters op te leiden en te laten zien hoe onze producten werkten. Bijkomend heb ik veel lessen gegeven in nieuwe haartendensen. Hiervoor volgde ik zelf opleidingen in onder andere New York, LA, Londen, Milaan, Madrid en Amsterdam. Later promoveerde ik tot 1 van de 3 ambassadeurs. We bereidden collega’s voor die les moesten geven en bouwden samen de naambekendheid van ons product uit.

Ook bood ik mijn medewerking als kapper aan het TV gebeuren aan zoals het Swingpaleis, Eurosong, Sterren op het ijs, Sterren op de dansvloer en de Provincieshow.

Op dit ogenblik ben ik vooral bezig met het kappen zelf en dat met een zeer goed, eigentijds en biologisch vriendelijk kappersproduct dat ik ook wil mee helpen opbouwen als topmerk. Met behulp van dit product en mijn fantastisch team kunnen we onze klanten voor 100% verwennen en verzorgen.