Open op afspraak (telefonisch)

 

 

De nodige maatregelen tegen Corona werden genomen: preventieschermen werden voorzien, desinfecterende handgel en ontsmettingsproducten staan klaar en we dragen mondmaskers of gezichtsmaskers.

Aan u vragen we om bij het maken van een afpraak te laten weten of u tot een risicogroep  behoort. Blijf thuis wanneer u of een huisgenoot griepachtige symptomen ontwikkelt. Bij het betreden van het salon vragen we STEEDS EEN MONDMASKER TE DRAGEN en de afstand van 1,5 m te respecteren.

WIJ KIJKEN ER NAAR UIT JULLIE TERUG TE ZIEN!

 

 

 

 

 

 

 

Wie is Zenn?

Hairdresser Zenn is een trendy dames- heren en kinderkapsalon gelegen in Spalbeek, een deelgemeente van Hasselt met als zaakvoerder Deferm Gert.

Het Zenn team

Hier ziet u ons enthousiast team dat er alles aan doet om u tevreden te stellen.

Geschiedenis

Ik heb altijd geweten dat ik kapper zou worden. Na m’n opleiding heb ik genoten van stage bij Jasques Dessange in Hasselt. Het was een strenge leerschool, streng omdat alles perfect moest zijn. Hier pluk ik nu nog steeds de vruchten van!
Later ging ik in bijberoep van start bij mij thuis. Ik combineerde dit met mijn werkdagen in Hasselt en al vlug liep de agenda vol, tot zelfs ‘s zondags.
Toen ik in Spalbeek een pand te huur zag staan had ik besloten volledig zelfstandig te werken en werd Hairdresser Zenn een feit.

Na 12 jaar werd ook dit te klein voor mijn idee├źn, en bouwde ik een beetje verder in de Spalbeekstraat 19 een nieuwe zaak. We beschikken nu over een ruimte voor dames en heren en op de benedenverdieping een heus kinderkapsalon met alles erop en eraan. Na 9 jaar hebben we opnieuw uitgebreid. Zo blijven we maar groeien, mede door mijn fantastische collega’s die me iedere dag bijstaan.

Enkele jaren geleden ben ik in zee gegaan met een tof kappersproduct en zo kreeg ik de kans om heel veel product ervaring op te doen. Mijn opdracht bestond erin om andere kappers en kapsters te leren en te laten zien hoe onze producten werkten. Nadien heb ik veel lessen gegeven in de nieuwe haartendensen die ik zelf eerst mocht gaan leren in onder andere New York, LA, Londen, Milaan, Madrid en Amsterdam. Later promoveerde ik tot 1 van de 3 ambassadeurs. We bereidden collega’s voor die les moesten geven en bouwden samen de naambekendheid van ons product uit. Ook bood ik mijn medewerking als kapper aan het TV gebeuren aan zoals het Swingpaleis, Eurosong, Sterren op het ijs, Sterren op de dansvloer en de Provincieshow. Op dit ogenblik ben ik vooral bezig met het kappen zelf en dat met een zeer goed, eigentijds en biologisch vriendelijk kappersproduct dat ik ook wil mee helpen opbouwen als topmerk. Met behulp van dit product en mijn fantastisch team kunnen we zo onze klanten voor 100% verwennen en verzorgen.