Vrouwen

Een nieuw kapsalon binnenlopen is altijd een beetje vreemd, ook wij weten dat. Daarom zullen we u van het ogenblik dat u bij ons binnenstapt een goed en gemakkelijk gevoel proberen te geven. We ontvangen, nemen uw jas aan en begeleiden u naar een plaats waar u zo vlug mogelijk geholpen zal worden. Ook met raad en advies zullen we de klant zo goed mogelijk bij staan. Het is ons doel dat u zich goed voelt met uw kapsel, krulbeweging, kleur, baleage, mèches , zelfs hair extensions en dat u tevreden bent over het resultaat! Wachttijden zijn er bij ons zelden omdat we meestal op afspraak werken, zodat we de tijd voor u kunnen nemen! Koffie of frisdrank wordt steeds gratis aangeboden door ons team. Wilt u ook vakkundig geholpen worden door ons team? Maak dan zeker een afspraak!

Mannen

Haartrends wisselen elkaar in een hoog tempo af, voor de vrouwen maar zeker ook voor de mannen. Daarom doen we er zo veel mogelijk aan om de nieuwe kapsels in een goed daglicht te zetten. We gaan regelmatig naar Milaan waar tegenwoordig de hot-spot is in verband met mannenmode. Deze kapsels worden daarna aan het team doorgeleerd, zodat wij allemaal op de hoogte zijn van de nieuwe snit- en kleurtechnieken voor de nieuwe man die tegenwoordig evenveel aandacht verdient dan de vrouwen. Want zeg nu zelf, wij willen toch ook niet langs de kant blijven staan?!

Kinderen

De kinderen zijn de toekomst en dat zullen ze bij ons geweten hebben! Beneden waar een heus speelkapsalon staat te wachten wijst niets op enge scharen en grillige borstels maar een play-station, een x-box, een glijbaan, duplo en veel meer staan klaar voor de kinderen een goed gevoel te geven. Voor we ze een knipbeurt geven in onze speciale plezante knipplaats, die in geen geval op een enge knipstoel lijkt, mogen de kinderen een film kiezen zodat we kunnen knippen terwijl ons klantje naar de TV kan kijken. En natuurlijk, voordat ze naar huis gaan krijgen onze jonge klantjes nog een verrassing! Benieuwd? Kom eens vrijblijvend langs voor een afspraak of geef een telefoontje.

 Het kinderkapsalon: